AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar içinde kalmak

Kahve falında kar içinde kalmak

Kahve falında kar içinde kalmak kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, ün sahibi birisi olunacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, kişinin şansının artacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kar içinde kalmak gördüyseniz:

  • Sizi aramasını hiç beklemediğiniz, karşı cinsten biri arayabilir.

Kahve falında kar içinde kalmak kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, doğruluğu bulacağına tabir olunur.

Kahve falında karlar altında kalmak her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karlı yolda kalmak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kar altında kalmak maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında karların altında kalmak köşeye sıkıştıracağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ateş içinde kaldığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında savaşın içinde kalmak sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, hayata karşı cesaretleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sis içinde kalmak kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir