AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnının büyüdüğünü görmek

Kahve falında karnının büyüdüğünü görmek

Kahve falında karnının büyüdüğünü görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnının büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, iş hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenmeniz durumunda en doğru yaklaşımla ilerleme şansınız olabilir.

Kahve falında karnının büyüdüğünü görmek işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında farenin büyüdüğünü görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, fal sahibi erkekse şansının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fidanın büyüdüğünü görmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir insanın büyüdüğünü görmek yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına işaret eder.

Kahve falında küçük bebeğin büyüdüğünü görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kulağının büyüdüğünü görmek başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında evin büyüdüğünü görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine işaret eder.

Kahve falında kendi memesinin büyüdüğünü görmek mutluluktan havalara uçulacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir