AnaSayfa / Genel / Kahve falında farenin büyüdüğünü görmek

Kahve falında farenin büyüdüğünü görmek

Kahve falında farenin büyüdüğünü görmek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında farenin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı verimli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Kahve falında farenin büyüdüğünü görmek mevkie edineceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kulaklarının büyüdüğünü görmek doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlerinin büyüdüğünü görmek sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyüden kurtulmak dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dilin büyüdüğünü görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük bir çocuğun büyüdüğünü görmek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan bebeğin büyüdüğünü görmek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiçeklerin büyüdüğünü görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir