Kahve falında karnından bebek çıkardığını görmek

Kahve falında karnından bebek çıkardığını görmek çok büyük fırsatların ele geçeceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında karnından bebek çıkardığını gördüyseniz:

  • Katı bir tutum sergilemeniz, ısrarcı ya da inatçı davranmanız çözümü geciktirebilir.

Kahve falında karnından bebek çıkardığını görmek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğinizin diş çıkardığını görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına işaret eder.

Kahve falında bebek diş çıkardığını görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğinin diş çıkardığını görmek karşılıksız bırakmayacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi bebeğinin diş çıkardığını görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin gazını çıkartmak gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına işaret eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin diş çıkardığını görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diş çıkartan bebek görmek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top