AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnında solucan görmek

Kahve falında karnında solucan görmek

Kahve falında karnında solucan görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnında solucan gördüyseniz:

  • Eski bir fikre yeni yaklaşımlar muhtemel iş birlikleri açısından avantajlı konuma gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında karnında solucan görmek çok güzel günler ile karşılaşacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karnından solucan çıktığını görmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda solucan görmek psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, dayanışma ve sevgi içinde olacağına yorulur.

Kahve falında balık ve solucan görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, işlerinde başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarında solucan görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına delalet eder.

Kahve falında çok büyük solucan görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolunda solucan görmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında kulakta solucan görmek sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir