AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnından solucan çıktığını görmek

Kahve falında karnından solucan çıktığını görmek

Kahve falında karnından solucan çıktığını görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karnından solucan çıktığını gördüyseniz:

  • Yardım amaçlı veya ticari bazı girişimleriniz istenildiği şekilde ilerlemiyor olabilir ya da ilerlemeyeceğinin işaretlerini göstermeye başlayabilir.

Kahve falında karnından solucan çıktığını görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına işaret eder.

Kahve falında kolundan solucan çıktığını görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinden solucan çıktığını görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına alamet eder.

Kahve falında vucudundan solucan çıktığını görmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında burnundan solucan çıktığını görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında vücuttan solucan çıktığını görmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında makattan solucan çıktığını görmek rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, sevdiği birine hediye alacağına işaret eder.

Kahve falında topraktan solucan çıktığını görmek ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir