AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarında solucan görmek

Kahve falında saçlarında solucan görmek

Kahve falında saçlarında solucan görmek işlerinin yaver gideceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına yorulur.

Kahve falında saçlarında solucan gördüyseniz:

  • Belirsiz tavırları olan kişiler sinirlerinizi bozabilir.

Kahve falında saçta solucan görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarında solucan görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine alamet eder.

Kahve falında saçında solucan görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında vücudunda solucan görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında su içinde solucan görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, güçlükle elde edilecek başarı delalet etmektedir.

Kahve falında turuncu solucan görmek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kulakta solucan görmek fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, iş değişikliğine gidileceğine işaret eder.

Kahve falında solucan yemek görmek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir