AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda solucan görmek

Kahve falında suda solucan görmek

Kahve falında suda solucan görmek bir şeyden zarar görmeye, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, evlatlarının hayırlı olacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, işe başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında suda solucan gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım ederken farklı düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında suda solucan görmek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yemekte solucan görmek kötüyse düzeleceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bağırsak solucanı görmek şansının yaver gideceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde solucan görmek gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan ve solucan görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine yorulur.

Kahve falında vücuttan solucan çıktığını görmek işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatak odasında solucan görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, eline geçen paraları tutamayacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş solucan görmek kazancını katbekat arttıracağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir