AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar ve deprem görmek

Kahve falında kar ve deprem görmek

Kahve falında kar ve deprem görmek umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, günah işlemeyi terk edeceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kar ve deprem gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerleyip ilerlememe veya devam edip etmemem arasında gidip geliyor olabilirsiniz.

Kahve falında kar ve deprem görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında deprem ve kar görmek karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde deprem görmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında depremde kalmak geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hafif deprem görmek ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine tabir olunur.

Kahve falında deprem kurtulmak Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine alamet eder.

Kahve falında işyerinde deprem olduğunu görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında depremde çocuğunu kaybetmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, işinde ustalaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir