AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar ve kartopu görmek

Kahve falında kar ve kartopu görmek

Kahve falında kar ve kartopu görmek kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, huzursuz olacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kar ve kartopu gördüyseniz:

  • Tam olarak hislerinize bağlı olarak davranmanız olasıdır.

Kahve falında kar ve kartopu görmek aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinle kartopu oynamak iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kartopu görmek böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına yorulur.

Kahve falında kartopu yağdığını görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, malların çoğalacağına yorulur.

Kahve falında birinin kartopu attığını görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında kartopu atıldığını görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kartopu oynadığını görmek büyük zorluklar geçireceğine, dertlerinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşınla kartopu oynamak sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, çok başarılı olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir