Kahve falında karnında bıçak görmek

Kahve falında karnında bıçak görmek razı geleceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karnında bıçak gördüyseniz:

  • Elinizdeki maddi güçle başkaları üzerinde hakimiyet kurma, sevdiğin insanlara biraz tepeden bakma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında karnına bıçak saplanmak güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karnından bıçaklandığını görmek yeni bir eve taşınılacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında karnına bıçak saplamak ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, kendine çeki düzen vereceğine delalet eder.

Kahve falında karnında bıçak görmek zor bir hayat sürmeye başlayacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında karnından bıçaklanmak gözyaşına boğulacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında bir arkadaşının bıçaklandığını görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, çalışmalarının takdir edileceğine delalettir.

Kahve falında düşmanı tarafından bıçaklanmak kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına işaret eder.

Kahve falında bıçak kesmek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, gelecekte yüzünün güleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir