AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnına bıçak saplamak

Kahve falında karnına bıçak saplamak

Kahve falında karnına bıçak saplamak evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, bol kazanç elde edeceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında karnına bıçak saplamak gördüyseniz:

  • Kaldıramayacağınız yükler almamalısınız.

Kahve falında karnına bıçak saplamak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, patron olunacağına delalettir.

Kahve falında kendine bıçak saplamak yaşadığı yerin güzelleşeceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında birinin boğazına bıçak saplamak aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin kalbine bıçak saplamak geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, kararlarına saygı duyulacağına işaret eder.

Kahve falında bıçağı toprağa saplamak ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine delalettir.

Kahve falında ağaca bıçak saplamak maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvara bıçak saplamak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bıçağı kendine saplamak kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir