AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnında bebek oynaması görmek

Kahve falında karnında bebek oynaması görmek

Kahve falında karnında bebek oynaması görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, dönülmez yollara gireceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, yıpranacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, gözyaşının dineceğine tabir olunur.

Kahve falında karnında bebek oynaması gördüyseniz:

  • Belli konular belli bir ilerleme süreci içinde gelişme göstereceğe benziyor.

Kahve falında karnında bebek oynaması görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, zor durumda kalacağına işarettir.

Kahve falında karnında bebeğin hareket ettiğini görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında karnın içinde bebek görmek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında karnında bebeğin oynadığını görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karnından bebek çıkardığını görmek sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına işarettir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin düştüğünü görmek anne babaya müjde verileceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin elini tutmak bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında anne karnında erkek bebek görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir