AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnında bebek kımıldadığını görmek

Kahve falında karnında bebek kımıldadığını görmek

Kahve falında karnında bebek kımıldadığını görmek tatsız günlerin geride bırakılacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında karnında bebek kımıldadığını gördüyseniz:

  • Duygusal konular ön plana çıkabilir.

Kahve falında karnında bebek kımıldadığını görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karnındaki bebeğin kımıldadığını görmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karnın içinde bebek görmek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında anne karnında konuşan bebek görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında karnında bebek ayağı görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında karnındaki bebekle konuşmak işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne karnında ağlayan bebek görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne karnındaki bebeğin öldüğünü görmek huzurunun artacağına, hem verimi yükselteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir