AnaSayfa / Genel / Kahve falında karne aldığını görmek

Kahve falında karne aldığını görmek

Kahve falında karne aldığını görmek çok dikkat çekeceğine, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karne aldığını gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler veren kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında karne aldığını görmek yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karneyi iyi görmek ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunun karnesini görmek hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine yorulur.

Kahve falında karnede takdir almak sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine işarettir.

Kahve falında zayıf karne görmek her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalettir.

Kahve falında okul karne görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında okuldan karne almak bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karnede zayıf görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir