AnaSayfa / Genel / Kahve falında karneyi iyi görmek

Kahve falında karneyi iyi görmek

Kahve falında karneyi iyi görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında karneyi iyi gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin kötü niyetli tavırlarına rağmen, siz sesinizi yükseltmeden konuşmaya devam etmelisiniz.

Kahve falında karneyi iyi görmek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun karnesini görmek çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karneden teşekkür almak özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zayıf karne görmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine işaret eder.

Kahve falında karnede zayıf görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karne aldığını görmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karnede teşekkür belgesi almak bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine işarettir.

Kahve falında karne günü görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir