AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnede teşekkür belgesi almak

Kahve falında karnede teşekkür belgesi almak

Kahve falında karnede teşekkür belgesi almak hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, tutulan yolun isabetli olacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına rivayet eder.

Kahve falında karnede teşekkür belgesi almak gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz görmelisiniz.

Kahve falında karnede teşekkür belgesi almak aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karneden teşekkür almak yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında teşekkür belgesi almak kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına inanılır.

Kahve falında teşekkür almak özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına inanılır.

Kahve falında birinin teşekkür ettiğini görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine delalettir.

Kahve falında birine teşekkür etmek toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, hastalıkların uzak duracağına işarettir.

Kahve falında teşekkür etmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına rivayet eder.

Kahve falında teşekkür edildiğini görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir