AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepede kar görmek

Kahve falında tepede kar görmek

Kahve falında tepede kar görmek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında tepede kar gördüyseniz:

  • Geçmişi gözden geçirdiğinizde boşa harcanmış seçimlerle yüzleşmeniz gerekebilir.

Kahve falında karlı dağın tepesine tırmanmak ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, yazgısının güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında tepelerde kar görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında karlı tepe görmek rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine işaret eder.

Kahve falında dağ tepesinde kar görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında karlı tepeler görmek çok zengin olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında karlı tepeye çıkmak elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına delalettir.

Kahve falında karlı dağın tepesinde olmak hiç bilmediği bir işe gireceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tepede kar görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, zenginliğe rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir