AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize düşmek ve yüzmek

Kahve falında denize düşmek ve yüzmek

Kahve falında denize düşmek ve yüzmek yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, koyu muhabbette kalacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına işaret eder.

Kahve falında denize düşmek ve yüzmek gördüyseniz:

  • Alışverişler veya pazarlıklar esnasında karşı koyulması zor teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında denize düşmek ve yüzmek yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde dalgalarda yüzmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine delalet eder.

Kahve falında çok güzel bir denizde yüzmek hayallerinin peşinden gideceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına yorulur.

Kahve falında eşinin denizde yüzdüğünü görmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, büyük bir işin sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında denizde yüzmek ve gemiye binmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında denizde bebekle yüzmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına delalettir.

Kahve falında deniz altında yüzmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına yorulur.

Kahve falında denizin dibinde yüzmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir