AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı tepeye tırmanmak

Kahve falında karlı tepeye tırmanmak

Kahve falında karlı tepeye tırmanmak çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, kafasının rahatlayacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, rızkından ve gelirinden olacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karlı tepeye tırmanmak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser davranmamaya dikkat edin.

Kahve falında karlı bir tepeye tırmanmak mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına işarettir.

Kahve falında karlı dağın tepesine tırmanmak iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine inanılır.

Kahve falında karlı tepeye tırmanmak çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine alamet eder.

Kahve falında çamurlu tepeye tırmanmak yeni kapılar açılacağına, kısmetin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında dik bir tepeye tırmanmak hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına tabir olunur.

Kahve falında toprak tepeye tırmanmak çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına delalet eder.

Kahve falında tepeye tırmanmak hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ağacın tepesine tırmanmak zor günlerin sona ereceğine, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir