AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının altın taktıgını görmek

Kahve falında arkadaşının altın taktıgını görmek

Kahve falında arkadaşının altın taktıgını görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, kötü sözler duyacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, imkânlarının azalacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının altın taktıgını gördüyseniz:

  • Toplum içerindeyken ikili ilişkilerinize veya sizin için özel bir kişiyle konuşmalarınıza, iş hayatınıza veya sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında arkadaşının altın yüzük taktığını görmek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının altın taktıgını görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının altın bilezik taktığını görmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına işaret eder.

Kahve falında erkeğin altın kolye taktığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin altın bilezik taktığını görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında birinin altın taktığını görmek işinde aranan biri haline geleceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının altın taktığını görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının altın alyans taktığını görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir