AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının altın yüzük taktığını görmek

Kahve falında arkadaşının altın yüzük taktığını görmek

Kahve falında arkadaşının altın yüzük taktığını görmek rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının altın yüzük taktığını gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda yanılabilir veya sizi yanıltmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının altın yüzük taktığını görmek türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin altın yüzük taktığını görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına delalettir.

Kahve falında altın söz yüzüğü taktığını görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının altın yüzük taktığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin altın yüzük taktığını görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın alyans yüzük taktığını görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına işarettir.

Kahve falında altın yüzük taktığını görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin altın yüzük taktığını görmek kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, mutlu olacağınıza tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir