AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısının zina yaptığını görmek

Kahve falında karısının zina yaptığını görmek

Kahve falında karısının zina yaptığını görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, işinde ustalaşacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, yapılan hataların düzeltileceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında karısının zina yaptığını gördüyseniz:

  • Daha önce ufak bir gayretle hallettiğiniz işler daha fazla dikkat ya da zaman gerektirebilir.

Kahve falında karısını zina yaparken görmek dinamik ve neşeli duruma geleceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karısının zina yaptığını görmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında karısının zina ettiğini görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkekle zina yapmak bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında iki kişinin zina ettiğini görmek aksiliklerin baş göstereceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye inanılır.

Kahve falında zina yaparken yakalanmak asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında başkasının zina yaptığını görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına rivayet eder.

Kahve falında zinayı reddetmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, yoğun stres altında kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir