AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısını zina yaparken görmek

Kahve falında karısını zina yaparken görmek

Kahve falında karısını zina yaparken görmek yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, çocuklarının fazla olacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, kötülüklerden uzak olacağına, tövbe etmeye, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında karısını zina yaparken gördüyseniz:

  • Belli konularda yanlış bir imaj çizebilir ya da yanlış anlaşılabilirsiniz.

Kahve falında karısının zina ettiğini görmek insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karısının zina yaptığını görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına yorulur.

Kahve falında karısını zina yaparken görmek Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ünlü biriyle zina yapmak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının zina ettiğini görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı biriyle zina yapmak adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında zina yapıldığını görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında biriyle zina yapmak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir