AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısının zina ettiğini görmek

Kahve falında karısının zina ettiğini görmek

Kahve falında karısının zina ettiğini görmek kazancını iki kat arttıracağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, büyük borçlar alınacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karısının zina ettiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sosyal yaşamınızda diğerleri ya sizin gittiğiniz yoldan gidecekler ya da başka hiçbir seçenekleri olmadığını fark ederek sizin yolunuza dönecekler.

Kahve falında karısının zina ettiğini görmek duraklama yaşanacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında karısını zina yaparken görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karısının zina yaptığını görmek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, rahatının ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hanımının zina ettiğini görmek hayırlı işlere imza atacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin zina ettiğini görmek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, dertlerin başlayacağına işaret eder.

Kahve falında iki kişinin zina ettiğini görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında başkasının zina ettiğini görmek rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının zina ettiğini görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir