AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının zina yaptığını görmek

Kahve falında başkasının zina yaptığını görmek

Kahve falında başkasının zina yaptığını görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının zina yaptığını gördüyseniz:

  • Her koşulda size hayran olan kişiler bile tam olarak ne yapmaya çalıştığınızı anlamaya bilirler.

Kahve falında kendini zina yaparken görmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında zinaya yeltenmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek kardeşle zina yapmak ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla zina yapmak sorunların büyük darbeler vuracağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine rivayet eder.

Kahve falında biriyle zina etmek kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, güç ve kudret sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zina yaparken yakalanmak bazı sağlık sorunları yaşanacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında kocasının zina ettiğini görmek güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine yorulur.

Kahve falında karısını zina yaparken görmek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir