AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğu uyurken görmek

Kahve falında çocuğu uyurken görmek

Kahve falında çocuğu uyurken görmek karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına işarettir.

Kahve falında çocuğu uyurken gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleri oluşturulması ya da anlaşmalar düzenlenmesi konusunda liderliği ele almanız gerekebilir.

Kahve falında çocuğunu uyurken görmek para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, sağlıklı bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğu uyurken görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, helal kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşlarını uyurken görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birini uyurken görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında kocayı uyurken görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uyurken altına kaçırmak eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, tartışmaların son bulacağına delalettir.

Kahve falında babanı uyurken görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında uyurken öldüğünü görmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir