AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısını hapiste görmek

Kahve falında karısını hapiste görmek

Kahve falında karısını hapiste görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine alamet eder.

Kahve falında karısını hapiste gördüyseniz:

  • Bazı ters davranışlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında karısını hapiste görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin hapiste olduğunu görmek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, iyilik bulacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının hapisten çıktığını görmek zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, insanların yolunu aydınlatacağına inanılır.

Kahve falında evde hapis kalmak kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu hapiste görmek hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasını hapiste görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, doğru yolu bulacağına inanılır.

Kahve falında hapiste yatmak hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin hapiste görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir