AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısını başkasıyla yatarken görmek

Kahve falında karısını başkasıyla yatarken görmek

Kahve falında karısını başkasıyla yatarken görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine yorulur.

Kahve falında karısını başkasıyla yatarken gördüyseniz:

  • Evinize, ailenize veya yaşadığınız yeri daha konforlu bir yere dönüştürmeye odaklanmalısınız.

Kahve falında karısını başkasıyla yatarken görmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında karısının başkasıyla yattığını görmek moral ve sermaye kaybedeceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında karısını başka adamla görmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karısıyla barışmak yoğun duygular yaşayacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğünün karısını görmek beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karısından boşanmak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, mutluluğundan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski eşinin karısını görmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karısının deli olduğunu görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir