AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısıyla barışmak

Kahve falında karısıyla barışmak

Kahve falında karısıyla barışmak sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, saygınlık kazanacağına, ana baba dualarının alınacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında karısıyla barışmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları istediğiniz şekle sokabilmeniz için gerekli zorlanmalar yaşanıyor olabilir.

Kahve falında karısıyla barışmak onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına rivayet eder.

Kahve falında dargın arkadaşla barışmak girişimlerde bulunacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun sevgiliyle barışmak her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında küs olunan kişiyle barışmak elinin darlaşacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında eski arkadaşıyla barışmak türlü musibetlere uğrayacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında küs biriyle barışmak her zaman neşeli olacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına işarettir.

Kahve falında akrabayla barışmak karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle barışmak güçlendikçe güçleneceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir