AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşinin karısını görmek

Kahve falında eski eşinin karısını görmek

Kahve falında eski eşinin karısını görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski eşinin karısını gördüyseniz:

  • Uğraşmanız gereken çok sayıda şey olsa da, aslında en çok neye odaklanmanız gerekiyorsa ona odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında eşinin eski karısını görmek rızkın genişlemesine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski eşinin karısını görmek yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski eşin yeni karısını görmek zorluğa düşeceğine, gülen yüzünün de solacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski eşin karısını görmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin karısını görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, destek göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin karısını aldattığını görmek yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin eski karısını görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, çok farklı bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski karısını görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir