AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısının başkasıyla yattığını görmek

Kahve falında karısının başkasıyla yattığını görmek

Kahve falında karısının başkasıyla yattığını görmek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, dünya malına kavuşulacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, modern insanlarla tanışılacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında karısının başkasıyla yattığını gördüyseniz:

  • Duygusal bağlar kurabilir veya duygusal bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında karısını başkasıyla yatarken görmek bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında karısının başkasıyla yattığını görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, düşmanların barışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karısını aldattığını görmek refah düzeyinin yükseleceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında karısının bebek emzirdiğini görmek hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karısını öpmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında karılmış kına görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına rivayet eder.

Kahve falında karısının aldatıldığını görmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karısının hamile olduğunu görmek büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir