AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette abdest aldığını görmek

Kahve falında tuvalette abdest aldığını görmek

Kahve falında tuvalette abdest aldığını görmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, bunu da herkese ilan edeceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalette abdest aldığını gördüyseniz:

  • Profesyonel hayatınızı, maddi durumunuzu veya özel ilişkinizi ilgilendiren ani bir karışıklık ortaya çıkarsa kusursuz mantık yürütmeniz lazım gelecek.

Kahve falında tuvalette abdest aldığını görmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvalete küçük abdestini yapmak falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalette büyük abdestini yapmak daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalete büyük abdestini yapmak zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalette büyük abdest yapmak onların yaralarına merhem olacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalette büyük abdest temizlemek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, büyük kazançlar getireceğine işarettir.

Kahve falında büyük abdesti tuvalete yapmak mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, patron koltuğuna geçeceğine yorulur.

Kahve falında tuvalete büyük abdest görmek kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir