AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısı tarafından aldatılmak

Kahve falında karısı tarafından aldatılmak

Kahve falında karısı tarafından aldatılmak şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karısı tarafından aldatılmak gördüyseniz:

  • En zor veya en saçma durumlarda dahi ilişkilerinizi en iyi şekilde yönetmek istiyorsunuz.

Kahve falında karısı tarafından aldatıldığını görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına delalet eder.

Kahve falında karısı tarafından aldatılmak sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karısı tarafından bıçaklanmak kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine delalet eder.

Kahve falında karısı tarafından bıçaklandığını görmek hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında karısının kocasını aldattığını görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına işarettir.

Kahve falında eşinin karısını aldattığını görmek hastalıklarının iyileşeceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin karısını aldattığını görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına işarettir.

Kahve falında karısının kendini aldattığını görmek mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir