AnaSayfa / Genel / Kahve falında akraba tarafından bıçaklanmak

Kahve falında akraba tarafından bıçaklanmak

Kahve falında akraba tarafından bıçaklanmak evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, mutluluk ve başarı getireceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında akraba tarafından bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Bir türlü şans yüzünüze gülmüyor veya dakikalarla şansı kaçırıyor hissine kapılabilirsiniz.

Kahve falında akrabası tarafından bıçaklanmak bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında akraba tarafından bıçaklanmak bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine alamet eder.

Kahve falında akrabanın bıçaklandığını görmek kırgınlıkların biteceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında baba tarafından akraba görmek onunla bir ömür mutlu olacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında anne tarafından akraba görmek sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akraba tarafından öpülmek sorunların çözüm bulacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne tarafından akrabaları görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında akraba tarafından vurulmak maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir