AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın içinde oynamak

Kahve falında karın içinde oynamak

Kahve falında karın içinde oynamak sevinçli haberler alınacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, başarılarını ispat edeceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına yorulur.

Kahve falında karın içinde oynamak gördüyseniz:

  • Daha yeni bir gözle veya farklı bir bakış açısıyla bakabilirseniz, farklı nüanslar veya işaretler yakalayabilirsiniz.

Kahve falında karın içinde oynamak dinde tartışmaya, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karın içinde hayvan görmek yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına delalettir.

Kahve falında karın içinde yürüdüğünü görmek hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına yorulur.

Kahve falında karın içinde yuvarlanmak kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karın içinde kalmak hedeflere ulaşılacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine delalet eder.

Kahve falında karın içinde kurt görmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına inanılır.

Kahve falında karın içinde yatmak küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında karın içinde olduğunu görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir