AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın içinde olmak

Kahve falında karın içinde olmak

Kahve falında karın içinde olmak işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, ortaklarla aranın bozulacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine inanılır.

Kahve falında karın içinde olmak gördüyseniz:

  • Her tür aldanma, yanılma, yanıltılma riskine karşı tedbirli olmakta hareket etmekte fayda var.

Kahve falında karın içinde çiçek görmek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karın içinde kalmak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karın içinde görmek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karın içinde yatmak eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine inanılır.

Kahve falında karın içinde kaybolmak maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karın içinde oynamak bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karın içinde olmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karın içinde olduğunu görmek endişelerin ve dertlerin biteceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir