AnaSayfa / Genel / Kahve falında karıncaya su vermek

Kahve falında karıncaya su vermek

Kahve falında karıncaya su vermek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, daima secde ve şükür edeceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karıncaya su vermek gördüyseniz:

  • Ani kararlarınız veya hızlı hareketleriniz diğerleri üzerinde güvensizlik yaratabilir, kararlarınızı sorgulamalarına neden olabilir.

Kahve falında karıncalı su içmek bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine delalettir.

Kahve falında karıncalara su vermek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su içinde karınca görmek bazı maddi problemler yaşayacağınıza, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karıncaya su vermek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine işarettir.

Kahve falında evin içinde karınca yuvası görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında ölü karınca görmek güzel sözler işiteceğine, çaresiz kalacağına delalettir.

Kahve falında evini karınca basmak başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zehirli karınca görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir