AnaSayfa / Genel / Kahve falında karıncalara su vermek

Kahve falında karıncalara su vermek

Kahve falında karıncalara su vermek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, yapacağı planların altüst olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karıncalara su vermek gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya düşüncelerinizin sır olarak kalmasında fayda var.

Kahve falında karıncaya su vermek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine işaret eder.

Kahve falında karıncalı su içmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında su içinde karınca görmek işlerinin karışacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında karıncalara su vermek büyüleyeceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına işarettir.

Kahve falında böcek karınca görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına delalet eder.

Kahve falında saçlarında karınca görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeker ve karınca görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine alamet eder.

Kahve falında karınca örümcek görmek hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir