AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içinde karınca görmek

Kahve falında su içinde karınca görmek

Kahve falında su içinde karınca görmek hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, alın terinin karşılığını alacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su içinde karınca gördüyseniz:

  • İstekleriniz konusunda ısrarcı olmalı, kimsenin söylediğine veya baskı koyduğu yöne göre ilerlememelisiniz.

Kahve falında su içinde karınca görmek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında pilavın içinde karınca görmek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine delalet eder.

Kahve falında evin içinde karınca yuvası görmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sütün içinde karınca görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına delalet eder.

Kahve falında saç içinde karınca görmek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine yorulur.

Kahve falında ağzının içinde karınca görmek zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına rivayet eder.

Kahve falında meyvenin içinde karınca görmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, dünya mallarının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında elinin içinde karınca görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir