AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın içinde yüzmek

Kahve falında karın içinde yüzmek

Kahve falında karın içinde yüzmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında karın içinde yüzmek gördüyseniz:

  • Hızlı hareket etmeniz durumunda istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz.

Kahve falında karın içinde yüzmek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karın içinde olduğunu görmek mahsullerin fazlalaşacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karın içinde görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına işarettir.

Kahve falında karın içinde yuvarlanmak şansın döneceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karın içinde olmak hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yolunda devam edeceğine delalettir.

Kahve falında karın içinde çiçek görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, isabetli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karın içinde kalmak daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karın içinde uyumak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir