AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağ aldırmak

Kahve falında yağ aldırmak

Kahve falında yağ aldırmak sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına delalettir.

Kahve falında yağ aldırmak gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları üzerinizde olumlu değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında yağ aldırmak hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, huzurlu günlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında karın yağlarını aldırmak kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına inanılır.

Kahve falında dişini aldırmak hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeği aldırmak elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına delalet eder.

Kahve falında hamileyken bebek aldırmak güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıl aldırmak görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine yorulur.

Kahve falında yüzünü aldırmak eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına işaret eder.

Kahve falında başkasına abdest aldırmak iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir