AnaSayfa / Genel / Kahve falında karın doyurmak

Kahve falında karın doyurmak

Kahve falında karın doyurmak kazancın daha da artacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, yanlış işler yapacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, güzel huylarının değişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karın doyurmak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında karın doyurmak yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında karın içine girmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, üzüntünden sağlığından olacağına rivayet eder.

Kahve falında karın üstünde yürüdüğünü görmek olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında karın kurdu görmek farklı sosyal ortamlara gireceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına inanılır.

Kahve falında hayvan karın görmek aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karın şişmesi görmek moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına işarettir.

Kahve falında karın üstünde ağlamak iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına delalet eder.

Kahve falında karın ağrısı görmek sorunların çabucak halledileceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir