AnaSayfa / Genel / Kahve falında karını hamile görmek

Kahve falında karını hamile görmek

Kahve falında karını hamile görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında karını hamile gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki birisinin beklenmedik tavırları ya da hareketleri nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Kahve falında karını hamile görmek aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karın yara olduğunu görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında karın altında balık görmek maddi kriz yaşanacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur ve karın yağdığını görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karın üstünde arabayla gitmek rızkının eksileceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karın kurdu görmek karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında karın görmek bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karın içinde kaybolmak hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir