AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvan karın görmek

Kahve falında hayvan karın görmek

Kahve falında hayvan karın görmek huzurlu hissedileceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, dertlerden kurtulmaya, tebrik edileceğine, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında hayvan karın gördüyseniz:

  • Tatil olmasına rağmen belli konularda fikir sahibi olmaya, bilgi edinmeye veya haber almaya devam ediyor olabilirsiniz.

Kahve falında karın içinde hayvan görmek kendini bunu başaracağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan karın görmek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında karın içinde uyumak hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kendini karın içinde görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karın altında yatmak çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında karın üstünde oturmak hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karın üzerinde durmak endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında karın altında kalmak artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir