AnaSayfa / Genel / Kahve falında kargayı öldürmek

Kahve falında kargayı öldürmek

Kahve falında kargayı öldürmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, içinin rahatlayacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, aile içinde huzurunun yerinde olacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kargayı öldürmek gördüyseniz:

  • Daha akıllı bir plan kurgulamanız gerekiyor.

Kahve falında kargayı öldürmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karga öldürmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karga yavrusu öldürmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, geniş bir ev satın alacağına delalet eder.

Kahve falında kargaların öldüğünü görmek mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına işaret eder.

Kahve falında siyah karga öldürmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında karga öldürdüğünü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında karga öldüğünü görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına rivayet eder.

Kahve falında karganın öldüğünü görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir