AnaSayfa / Genel / Kahve falında kargaya ekmek vermek

Kahve falında kargaya ekmek vermek

Kahve falında kargaya ekmek vermek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kargaya ekmek vermek gördüyseniz:

  • Spesifik değişikliklerden kaçınılması imkansız hale geldiyse, uygulamaya koymak da fayda var.

Kahve falında kargaya ekmek vermek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karga ve karga yavrusu görmek kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında karga olmak yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine işaret eder.

Kahve falında karga avlamak düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına inanılır.

Kahve falında siyah büyük karga görmek adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde karga görmek bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine tabir olunur.

Kahve falında karga ve yavrusunu görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, gerginliğin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evinde karga görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, doğruluktan ayrılmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir