AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga ve karga yavrusu görmek

Kahve falında karga ve karga yavrusu görmek

Kahve falında karga ve karga yavrusu görmek rızkın da aynı oranda çoğalacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, ekonomik olarak kalkınacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında karga ve karga yavrusu gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanlar sizin gibi düşünmelerine rağmen bunu ortaya koyamıyorlar.

Kahve falında karga ve karga yavrusu görmek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine işaret eder.

Kahve falında karga yavrusu öldürmek bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında karga yavrusu görmek iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına işarettir.

Kahve falında karga yavrusu sevmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına alamet eder.

Kahve falında karga ve yavrusunu görmek aradaki buzları eriteceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına yorulur.

Kahve falında yavru karga görmek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, iyi ruh halinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında karganın kaçtığını görmek kötü sözler duyulacağına, büyük bir projeye girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah karga öldürmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir