AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah karga görmek

Kahve falında siyah karga görmek

Kahve falında siyah karga görmek hasretin biteceğine, kişinin başarılarının artacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, hastalıklarının son bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah karga gördüyseniz:

  • Sezgilerin yükselmesi, fanatik fikir veya ideolojiler, abartılı harcamalar ya da maddi anlamda gerilime neden olan başlıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında siyah karga görmek yarınlarına inanacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah büyük karga görmek aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine alamet eder.

Kahve falında siyah karga öldürmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah beyaz karga görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karganın kafasını koparmak yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, aile bireyleri ile tartışacağına alamet eder.

Kahve falında karganın ısırdığını görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında karga ayağı görmek bazen umutlarını yitireceğine, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında karga saldırısı görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir