AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga ve ceviz görmek

Kahve falında karga ve ceviz görmek

Kahve falında karga ve ceviz görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, kazancının azalmayacağına, vefa göstereceğine, malların artacağına, fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karga ve ceviz gördüyseniz:

  • Bayanlarla olanlar başta olmak üzere, karışıklık yaratabilecek tartışmalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında karga ve ceviz görmek başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kargaların saldırısına uğramak borcunun çok olacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına işaret eder.

Kahve falında karga tüyü görmek rahat bir hayata sahip olmaya, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yavru karga görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karga sevmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, başarı kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında karga yavrusu öldürmek insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kargayla kavga etmek kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine delalettir.

Kahve falında sürü halinde karga görmek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir